Lite väl trångt!

Då har åter en helg avverkats i mitt liv. Fredagskvällen användes till att plugga inför tentan på lördagen, så den var inte så upphetsande. Tentan gick väl så där till slut. Det är så svårt att spekulera när det bara var tre frågor. Alltså inga enpoängsfrågor som man vet att man har rätt på. När tentan var avklarad var det bara att köra hem och fixa till lite i lägenheten, för att jag skulle ha lite förfest. Matz bror var hemma och hälsade på så då ville Matz gå ut så jag hängde på. Det blev en ganska så lugn tillställning där vi mest kikade på melodifestivalen, och ja, de bästa låtarna gick vidare.
Vi hamnade på Björnis sedan som vanligt nuförtiden. När vi kom dit vid en halv 12 var det typ tomt, men efter 40 minuter var det fullproppat så man knappt kunde röra sig där inne. Matz och jag hade hyggliga problem att hålla oss borta från tre bögar som raggade på oss. Ska man ta det positivt eller negativt att killar raggar på en? Blev rätt jobbigt ett tag ialf. Vid halv 2 orkade jag inte med att det var så trångt längre så jag knallade hemåt.

Liverpool vann över Man Utd också, vilket alltid är härligt.

Idag har jag varit i Hallsberg och hälsat på familjen och passat på att tvätta lite kläder. Det är smidigare att göra det där än här. Här måste man passa en massa tider när man ska tvätta, och det är ju jobbigt :-). Fick en bra start på dagen, när jag satte på TVn gick precis Sveriges stafettlag i skidor i mål på en tredje plats :-). Saga och Lisa var också i Hallsberg idag. Lisa tycker det är grymt roligt att försöka gå nu :-). Hon är inte särskilt vass på det än, men hon skrattar hela tiden när man hjälper henne :-).

Tog tillbaka min kontorsstol idag. Det blir inte snyggt i min trånga lägenhet, men jag hade börjat få ont i ryggen av att sitta på en IKEA-pall halva dagarna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0