Så har det varit helg igen!

Det har varit en lugn helg, som man brukar säga när man inte har festat. I lördags var jag på stan och handlade lite. Det blev en servetthållare, en uppslagsbok och en svensk ordbok. Upptäckte att det var bokrea när jag skulle handla servetthållaren, så jag passade på att köpa lite studieunderlättande böcker som synes. När jag kom hem städade jag lite och väntade på att Larsa, Pelle och Edström skulle komma och festa :-). Det hela utvecklade sig ungefär som jag trodde. Larsa och Edström hinkade kopiösa mängder med sprit, Över 70 cl var, så de blev givetvis väldigt dragna. Jag trodde det skulle kunna hända lite olyckor, men det blev mest att de spillde ut sprit på sig själva :-). De var rätt gapiga också, eller mest Larsa. Jag blev lite lack när han gapade i trappuppgången när de skulle gå, så jag bad honom vara lite tyst för att det bor folk med barn i lägenheterna bredvid, och fick svaret - Det skiter jag i. Ja det kanske du gör, men jag skiter inte i det. Förutom det var det hela rätt underhållande :-). 

Jag förstår bara inte alla dessa människor som ska dricka så mycket att de blir odrägligt fulla. Det är verkligen många som ser det som ett självändamål att bli totalt dyngrak så fort de dricker. Själv är jag mest ute efter den softa känslan av att man känner sig avslappnad men ändå har hygglig kontroll över situationen. Det känns bara onödigt att inte komma in på krogen, bli grymt bakis eller inte komma ihåg vad man gjort. Fast vi är väl alla olika, men så ser jag på saken.

Det ringde någon snubbe från Magnus mobil under förfesten och undrade om jag skrev blogg och varför? Jag lyckades inte höra vem det var och vet fortfarande inte. Jag skriver väl blogg för att jag alltid tänkt på att skriva en dagbok, men det har liksom aldrig blivit av. Det hela blir knappast tråkigare om folk tycker det är värt att läsa den, vare sig de stör sig på den eller tycker den är intressant.

Har haft handbollsmatch idag, och det gick inte så bra. Vi förlorade med 5 bollar eller nåt sånt. I början var vi med bra i matchen, och det var mest otur att vi inte ledde. Motståndarna kom egentligen ingenstans mot vårt 6-0 försvar, men eftersom vi inte kunde ta grepp om matchen bytte vi försvarsspel, och det blev inget bra alls. I början av andra halvleken kunde de lätt gå ifrån i målprotokollet för att vårt 5-1 försvar inte fungerade alls. Det är alltid lätt att vara efterklok, men jag tror att det hade gått bättre om vi fortsatt 6-0. En annan starkt bidragande orsak till förlusten var att vi inte hade så många 9-meters spelare med. Det ledde till att ovana spelare fick spela på 9-meter, och det är väldigt svårt. Då tappade vi allt anfallsspel. Kändes lite i andra halvlek som det var Henke mot Vadstena. Min insats var väl ok, varken speciellt bra eller dålig. Satte det läget jag skulle göra mål på och missade ett dåligt läge i slutet. Jag slarvade iofs en gång i försvaret, men det beror mest på att jag inte är så van att spela 2a. Hade inga andra misstag ialf.

Det blev OS-guld i ishockey idag också, hurra för Sverige, och Liverpool vann :-). Så det har varit en ganska så bra dag ändå, trots att handbollen gick kasst.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0