Bostadsbidrag!

Idag har jag funderat på om jag ska försöka få bostadsbidrag eller ej. Det är en klurigare fråga än vad det låter. Först och främst tycker jag det är ganska så dumt att man kan söka bostadsbidrag överhuvudtaget. Normalt sett kan man flytta om man inte har råd att bo där man bor. Tror de flesta som har bostadsbidrag skulle klara sig alldeles utmärkt ändå, med några mindre uppoffringar. Men nu är det så att det går att söka bostadsbidrag, och att inte göra det om det går är ganska dumt. Mitt problem är hur mycket jag vill jobba. Jobbar jag så mycket som jag borde göra i sommar så kommer jag inte få något bostadsbidrag för att jag tjänat för mycket. Man vill inte bli återbetalningsskyldig. Har tänkt att jobba en del när jag får tid nu i vår också, men det är helt omöjligt att veta hur mycket. Jag har ingen lust att inte få jobba bara för att jag har tagit bostadsbidrag. Hursomhelst ger jobbet mycket mer pengar än bidraget, men pengar man får utan ansträngning är aldrig fel :-). Ska räkna på det där lite mer imorgon och se hur jag gör. Ansökningspapper har jag skrivit ut ialf.

Det blev inget Bodaborg imorgon. Jag tror jag har frågat tio personer, men det är fortfarande bara Nisse som kunnat följa med. Det får bli en annan gång helt enkelt.

En terrorträning av Jonsson idag igen... Men så här efteråt känns det bra.

Kul idrottsgala igår. Roligt för Tony Rikardsson att få ett par priser till slut :-). Men ännu roligare var Robert Gustafssons parodi på samma Tony :-).


Kommentarer
Postat av: Nora Rep

Tycker det borde finnas en lista där det står vilka som får bidrag och varför.

2006-01-19 @ 12:46:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0