Ny frilla!

Nu har jag gjort en stor förändring av mitt utseende. Jag har fått mitt hår klippt och färgat i en ganska så mörkbrun färg. Det verkar som det blev riktigt bra. Ska bli kul att se om det blir några reaktioner i omgivningen. Kul att se om Saga känner igen mig :-).

Blev ruskigt sur på handbollsträningen idag. Det hade gått rätt dåligt hela tiden, så då rann det över till slut och det blev en kortare sväng in i omklädningsrummet för att samla tankarna. Undrar om man någonsin kommer bli så "bra" igen som man varit... Just nu känns det inte så.

Tror surheten var en reaktion på helgens alla misslyckanden, och då speciellt "jag dopar mig för att jag är för slö för att bygga muskler" Rio Ferdinands mål mot Liverpool.

Hade första riktiga föreläsningen i Socialpsykologi idag. En riktigt cool och udda lärare hade hand om det. Tror det kan bli riktigt roligt. Det är nästan så att man längtar lite till nästa föreläsning.

Jag fick bra betalt för de 3 dagar jag jobbade i julas. Känns riktigt bra, för då kan jag köpa en eller ett par nya tröjor :-).


Kommentarer
Postat av: Anders O

med pengarna kan du tanka bilen också...

2006-01-25 @ 18:17:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0