Sunday, bloody sunday!

Rubriken är namne med en viss låt av ett visst band från en viss grön ö i nordvästra Europa. Kunde inte komma på någon bra rubrik, men det är söndag idag så då kändes den här inte helt missvisande.

Idag har jag handlat lite mat och städat mitt badrum, eller jag skurade handfatet och toalettstolen och torkade av några saker. Orkade inte dammsuga för att det är så jävla många saker att flytta på om man ska göra det.

Tror delar av min uttorkade del av ansiktet börjar bli bättre, men det ännu mer störande såret är kvar. Det var en stor finne som jag försökte klämma en gång fast den inte var mogen. Då klämde jag bara sönder huden runtomkring, vilket ledde till ett större sår som vägrar läka för att huden var/är uttorkad. Trist att det sitter precis bredvid munnen också, för folk kan tro att man har herpes och inte vill behandla det :-). Men nu är det nog på rätt väg. Man vill alltid kunna visa sig från sin bästa sida.

Det kommer bli en lugn vecka det här. Har inget i skolan förrän på torsdag då nya kursen börjar. Känns både skönt och trist. Jag vet att jag kommer bli jävligt uttråkad ibland. Håller på och raggar folk för en tripp till Bodaborg för att det var länge sedan jag var där och för att det är väldigt kul.

Såg ett dialektprogram av Fredrik Lindström tidigare idag. Det tog upp en rätt kul sak. Av alla giftermål i Sverige är 75% mellan personer med olika dialekter. Teorin var att människor undermedvetet söker en partner med en annan dialekt för att undvika inavel. Vissa fåglar gjorde tydligen så. Då borde man alltså oftare gå på krogen i andra städer där det pratas andra dialekter :-).


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0