Lite av varje...

Jag låg och vilade lite på eftermiddagen idag när jag vaknade till av en hög smäll. Efter några sekunder hör jag en mycket svärande mor som drar ur sig svordom efter svordom, vilket är väldigt ovanligt. När jag då går upp och ser efter vad som står på så har parasollet på uteplatsen på framsidan på något sätt lossat från sina fästen och lyckats krossa glasskivan till det tillhörande bordet i 10 000 delar... Förstår inte riktigt hur det gick till men lite tragikomiskt var det allt. Sedan blev det att sopa upp glas :-). De har haft lite oflyt mina föräldrar den senaste tiden. Farsan fick sitt bankomatkort skimmat här om dagen så någon hade tagit ut pengar på det i Italien, sedan har det varit lite annat strul som inställd Rolling Stones konsert och sjukdom precis när de skulle åka utomlands. En olycka kommer sällan ensam som det heter.

Idag och igår har jag haft det riktigt trevligt på jobbet. Jag har jobbat på AO avdelningen och på så sätt kunnat poppa min favoritmusik på hög volym :-). Inte någon som gnällt på musiken än heller, utan det har mest varit positiva responser :-).

Läste i en annan blogg om en kompis som hade nynnat på låten "I wish I was a punkrocker with flowers in my hair". Vet inte om den heter riktigt så men det är ialf med i refrängen. Hon hade då fått höra att blommor i håret det är väl hippies som har? När jag själv sedan satt och nynnade på den så sa en kompis till mig samma sak :-). Lite roligt!

Vi sprang Cooper-test på handbollen igår igen, och jag ökade till 2800 m på 12 minuter. Trots att jag sprang så långt blev jag varvad av tre stycken :-). Nisse, Bias och Carlman måste ha Kenyanblod i sig :-). Sammanlagt hamnade jag nog i mitten av fältet om jag räknat rätt. Jag tror det var 5 stycken före och 5 stycken bakom. Robert sprang så klart om mig när det var knappt ett varv kvar den jäveln :-). Han går mer in för att slå mig än för att försöka springa sitt bästa :-).

Imorgon ser det ut att bli en sväng på Vättern och en sväng till krogen :-).


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0