Nada!

Nu är det onsdag och bara 12 arbetsdagar kvar tills det är semester. Jobbet är fortfarande inte speciellt roligt, men det blir ännu tråkigare när man är svintrött och bara vill hem och sova. Idag blev jag rejält kritiserad av Larsa för att jag inte hade koll på vilka som spelar på Lyons mittfält :-). Det som hör till allmänbildningen precis som vilken stad som är huvudstad i Sverige och vem som ledde Tyskland under Andra Världskriget. Riktigt dåligt av mig alltså :-). Så mycket annat kul har inte hänt idag. Jag var nere på gymet i Hallsberg och tränade lite förut annars har det varit lugnt.

Jag är lite sugen på att resa. Ibland funderar man på att hoppa av skolan en stund för att jobba och tjäna massa pengar så att man kan resa iväg, men så kommer man på hur trist det är att jobba att man känner att det nog är lika bra att fortsätta plugga :-).

Nee nu är jag rätt uttråkad, men det är snart läggdax så då kan man sova bort uttråkningen. Dessvärre känner jag mig för ovanlighetens skull inte speciellt trött just nu... Ja ja, tröttheten kommer nog snart :-).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0