Semestertider!

Nu har jag äntligen semester och starten på den har varit riktigt trevlig. I fredags kväll tog jag det bara lugnt och satt hemma och kollade på film, Lost World, som gick på TV. Den var faktiskt rätt dålig, men jag hade inte sett den innan så det kunde jag inte veta då :-). Igår blev det ganska mycket grejande som inkluderade gymmande, fotbollstittande och partajande. Jag såg två matcher och de lag jag höll på i respektive match förlorade :-(. ÖSK fick pisk av Landskrona, vilket inte var helt orättvist, men ÖSK skulle verkligen haft en straff i slutet av första halvlek. Det var en miss av domaren som nog kostade ÖSK dyrt. Efter den matchen kikade jag på en träningsmatch mellan Liverpool och Kaiserslautern. Det var lite plojkaraktär på den matchen, bland annat spelade Liverpools förstemålvakt, Pepe Reina, ute sista kvarten. Liverpool förlorade matchen med 3-2 efter hela tre misstag av samma spelare i backlinjen, 17 årige Hobbs. Han kan inte ha sovit gott efteråt, stackaren.

Jag och Nisse var på Frimis igår. Vi visste att det var massa andra bekanta där innan, men det var vi som förfestade och gick dit så därför säger jag att det var vi som var där :-). Av någon anledning kände jag mig tvungen att skriva det helt meningslösa ha ha... Jag drack på rätt så bra innan och var i en perfekt form där inne. Det eftersträvade lugnet infann sig så gott som och jag och Nisse körde lite av en lightvariant av Salle och Sörman stilen under tiden på Frimis :-). Kvällen började hur bra som helst när några tjejer försökte få mig och Nisse att köpa tequila åt dem. De blev vänligt men bestämt totalt dissade :-). Rätt kul sak var att de kände igen att vi var handbollsspelare trots att ialf jag aldrig sett dem innan. Kvällen fortsatte sedan på den inslagna trevliga vägen med ett par tequila, dansande och pratande med diverse roliga och intressanta männsikor. Josefin kom fram och hälsade och var glad, vilket nog måste ses som kvällens skräll :-). Kvällen slutade med att jag blev kallad dryg ett otal gånger av en inte så intressant tjej som jag kände mig tvungen att tacka ja till när hon ville dansa... Sedan blev det kebabvagnen, hemgång och lite pratande i telefon och på internet till klockan 4a någon gång. Jag måste nog ta till de starka orden av att det var en både härlig och underhållande kväll :-).

Idag blir det att titta på ett gäng konserter. Först ska jag till Stadsparken och kolla på några polare för att sedan dra vidare till Where The Action Is i Brunnsparken för att se lite större band som Backyard Babies och Millencolin. Det kommer nog bli trevligt.

Semestern har börjat bra och jag hoppas den fortsätter så. Sägs att vädret ska bli sämre, men det går ha kul ändå.

Make love not war!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0