Småtrevlig helg!

Helgen som varit har varit en trevlig en. I lördags blev det bad i Säbylund med Robert, Lina, Josefin och Åsa. Jag tryckte på mig 10'ans solskyddsfaktor, så jag blev inte direkt så mycket brunare :-(. Men mitt motto är "hellre vit och blek än röd och bränd" :-). Det var en helt ok temperatur i vattnet, men någon eller ett par grader till hade inte skadat. På kvällen blev det partaj och det blev Frimis den här gången. Det är faktiskt det bästa stället på sommaren, om man enbart bedömmer hur det ligger och ser ut. Det skulle kunna vara lite fler äldre människor där, men det är svårt att få allt :-). Det var jag, Bias, Salle och Macke som var ute den här gången. En helt ok startuppställning måste jag säga :-). Vi satt här en stund först för att sedan gå till Frimis rätt tidigt för att se andra halvleken av Frankrike - Brasilien. Innan den matchen hade jag suttit och kollat på England - Portugal, och England åkte ut på straffar, och som lite bajs på moset missade både Carragher och Gerrard varsin straff i straffläggningen :-(. Det kommer man få höra en del på jobbet kan jag tänka mig... Men Lampard missade också, så Chelsea-fansen har inte mycket att klaga på egentligen, och Rooney blev utvisad så Utd-fansen ska bara knipa käft. Annars var kvällen på Frimis helt ok. Ska mycket till att det ska bli tråkigt när vädret är så härligt.

Igår söndag låg jag mest och sov i lägenheten eller var ute och solade på gården, vilket var ganska soft. En granne undrade om det var några bekanta till mig som råkat ramlat in i väggen så den gick sönder i trapphuset, och när jag tänkte efter var det nog så :-). Hade glömt bort det där, men nu måste jag ta reda på om det var de jag tänker på som lyckats förstöra väggen :-). På kvällen sedan var jag, Jonsson, Bias, Henke, Macke och Nisse på Efesos och käkade. "Tur att ingen hade skjorta på sig för då hade denne fått gått därifrån i bar överkropp". Citat av Nils Lindgren något redigerat av mig :-). Men det var rätt gott, men lite mer mat hade de allt kunnat bjuda på. Efter det blev det bio och Beckfilmen Skarpt Läge. Efter lite övervägande får den nog mellan 2-3 på en 5-gradig skala.

Idag har jag varit och gymmat lite på ÖKK, och jag fick gå dit i min ensamhet när Nisse bangade, den jäveln :-). Snart ska Salle flytta till Örebro :-). Kul, kul!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0