Det löser sig...

Verkar som alla problem med Depechespelningen har löst sig. Mitt resesällskap hoppade av på grund av pengabrist för ett par veckor sedan och jag hade förtvlvlat svårt att hitta en ersättare, men nu verkar det ha löst sig. Har pratat lite med Madde och det ser ut som jag kan sova i hennes lägenhet, även om hon inte är hemma, och så har jag hittat några andra bekanta som jag kan hänga med under själva konserten :-). Verkar bara bli resan dit och hem som blir ensam, vilket inte är så farligt.

Nisse ska ringa fallskärmsklubben i slutet av veckan och kolla tider för fallskärmshoppning :-). Det lär finnas tider någon gång under sommaren, så förhoppningsvis har man hoppat ett tandemhopp när sommaren är slut.

En något tråkig sak är att jag inte hittat några att åka utomlands med i augusti. Många vill åka sista veckan i juli, men då kan inte jag :-(. Jag vill iofs helst åka i augusti hursomhelst, men att åka själv verkar inte så där jättelockande :-).

Det verkar som jag kan tjata mig till att vara på AO-avdelningen på Ahlsell om någon vecka. Den avdelningen har en stereo som jag lockas rätt mycket av att poppa lite bra musik i :-). Bara hoppas att Malmer, Hasse och Ojje ska ha semester någon gång...

Nu börjar vädret bli bättre igen också :-). Just nu är jag jätteglad av någon anledning :-). Kanske för att jag är hemma för första gången på en vecka, men straxt bär det av till Hallsberg igen...

Hungry eyes... one look at you and I can't disguise. I've got hungry eyes... I feel the magic between you and I... haha... Eric Carmen - Hungry eyes :-). Snacka om nygammal favorit :-).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0