Åter en helg har passerat...

Jag lirade handbollsmatch i lördags, eller jag fick av någon anledning inte spela så mycket, tror det blev ungefär 20 minuter totalt, som jag varken utförde bra eller dåligt. Jag hade förhoppningar innan matchen att kanske få starta, eller ialf spela så pass länge i ett svep att man kunde lyckas komma in i matchen. Nu blev det två 10 minuters perioder mitt i halvlekarna. Det är ganska så svårt att bevisa något på den tiden. En väldigt konstig sak var att en spelare fick komma in och spela på den platsen jag brukar spela på, och han har inte spelat där på hela säsongen. Kan man få klarare dold kritik än så? Blir rätt jävla lack. Matchen vann vi med 10 bollar till slut, så nu verkar det bli kvalspel för en plats uppåt i seriesystemet.

Jag, Nisse och Bias var på krogen en sväng igår för att fira segern. Vi orkade inte stå i kö så därför hamnade vi på Attityd. Det var ett ganska mysigt ställe, men jag saknade ett dansgolv :-). Det passar nog mer som förkrökar ställe. Således blev det en ganska full men ändå lugn kväll :-). Carro tyckte det var helfestligt att träffa på en dragen Andy ialf, trots att jag var ganska osmidig :-).

Idag trodde jag det skulle bli riktigt bakfullt, men det slapp jag. Är bara lite trött. Har hälsat på storasyster och småflickorna idag, alltid trevligt.

Hmmm... Börjar nog bli dax att lära sig sitt eget hemtelefonnummer, men jag orkar inte... Hyggligt slö :-).

Tiger Lou - Functions. Softa saker, tack för det tipset lillasyster.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0