Det regnade idag...

Ja det är säkert, det har faktiskt regnat idag, och ganska mycket till och med :-). Alltså inte snöat utan regnat. Ni vet det där som kommer från himlen som man blir blöt och inte vit av, och det blir små samlingar av vatten på gatorna istället för massa vita berg. Ja jag tror ni förstår nu ialf. Hursomhelst är det helt underbart med regn, för det gör att snön försvinner snabbare och man känner att våren verkligen är på väg :-). Nog om det, men det var så härligt för jag är så toktrött på vintern. En annan fin sak är att det blivit sommartid också :-). Våren är verkligen på ingång :-).

Vi spelade första kvalmatchen till division 2 igår mot Hultsfred, och det blev seger med sex bollar. Vi tog greppet om matchen direkt och ledde med fyra bollar i halvtid. I andra halvlek ledde vi med nio bollar en stund, men sedan fick vi två utvisningar nästan på en gång som gjorde att de kunde gå ikapp lite. Det var riktigt surt, för hade inte det hänt hade vi nog vunnit med några fler bollar än sex som det nu blev. Nu kommer det säkerligen bli en rätt tuff bortamatch på lördag nere i Hultsfred. Jag spelade nog bara fem minuter i matchen, för när jag fick chansen så blev jag, aningen underligt, utvisad rätt snart. Var säkert bara för att han började blöda. I andra halvlek spelade Dejan helt ok, och sedan började de punkta lite och då spelade vi en niometersspelare som kant, vilket var ganska logiskt. Bättre att spela med de spelarna som är varma i kläderna i det läget. Ofta är jag sur när jag inte fått spela så mycket, men den här gången var jag verkligen inte det.

Jag, Robert, Lina och Nisse var och kollade på Linde - Sävehof förut. Det var en bra match som Linde förlorade med ett par bollar. Ett tag såg det riktigt bra ut för Linde, men då bytte Sävehof försvarsspel och då kom inte Lindespelarna någonstans.

Jag och Nisse var på Björnstugan igår och tog en öl. Japp det var bara en öl. Det var rätt mycket folk där och bra drag, något många killar kanske, men annars bra. Vi var bara kvar någon timma. Nisse verkade vara lite sliten efter matchen och kanske lite sjuk, så då orkade vi inte stanna så länge.

Idag har det annars varit lite av en "day off". Har inte gjort så mycket vettigt, eller jo en sak. Jag lyckades få till en god och såsig korvstroganoff. Var bara att ha i lite mer mjölk så blev det bra :-).

Liverpool vann över Everton i lördags med 3-1, trots att Gerrard blev utvisad efter en kvart. Matchen sändes på 5:an så jag kunde se den hemma, och jag hade försökt sova länge för att matchen skulle börja så snabbt som möjligt. Jag städade lite innan för att ha något att göra då något skumt hände, helt plötsligt slocknade allting i rummet i lägenheten. Det var bara tio minuter kvar till matchstart, så det blev panik. Jag funderade på om det gått en propp, men nee jag har inget proppskåp. Så efter några minuters tuff tid kom jag på att jag har ett skåp med säkringar i lägenheten, och där såg jag att på en av säkringarna var en grej man kan flytta på åt fel håll om man jämförde med de andra så jag vred tillbaka den och vips startade allt igen :-). Var riktigt gött det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0