Hostel!

Ikväll var jag och Nisse på bio. Det gick inga riktigt intressanta filmer som inte Nisse redan hade sett, så vi gjorde en liten chansning och valde filmen Hostel. Quentin Tarantino hade varit med och producerat, och när man läste om den verkade den helt ok. Hur var filmen då? Jo vars, det var egentligen en ganska bra story, men de hade kunnat få ut så mycket mer av den om det hade varit mer åt drama eller action hållet, än skräck som det nu var. Nu var filmen iofs ganska spännande och aldrig riktigt tråkig, men verkligen inte otäck utan bara äcklig, om ni hänger med på vad jag menar. En äcklig scen var när en av huvudpersonerna klippte bort ett uthängande öga på en tjej. Så summa sumarum var den ok att se, men inte mer.

Nu har både fågelinfluensan och galna kosjukan kommit till Sverige. Allt på en gång :-). Lite otäckt är det faktiskt i och med att det inte bara är fåglar som får fågelinfluensan. En katt var tydligen smittad i Tyskland. Man får helt enkelt hålla sig borta från alla djur.

Jag drömde härom natten att jag fick IG på min tenta med bara något enstaka poäng ifrån. Sist drömde jag att jag fick VG och då fick jag det också. Dåligt omen att drömma att jag fick IG alltså...

Mitt handfat läcker, eller vattenlåset under. Ringde till fastighetsskötaren i onsdags, och de sa att de skulle komma och fixa det dagen efter, vilket de så klart inte gjorde!!! En annan mycket bättre sak är att jag nog kommer kunna skriva över lägenheten på mig själv snart. Nu hyr jag i andra hand. Det skulle vara riktigt skönt om det blir så. Det är både jobbigt att inte ha någonstans att bo och hålla på att leta lägenhet.

Jag ska åka och se Depeche Mode i sommar på Stockholm Stadion :-). Oj oj oj vad roligt det kommer bli :-). Sommarkonserter med bra band brukar sällan bli dåliga, om inte vädret förstör.

Kommentarer
Postat av: Zandrah

Det är klart som fn det kommer vara guldväder när vi ska till Stadion!!!

2006-03-05 @ 18:19:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0