Klagomål?

Tror allt jag fick lite klagomålsknackningar underfrån idag när jag poppade lite musik. Det har flyttat in några nya under mig, och det verkar vara ett par med ett litet barn. Blev lite nåjig nu att de ska lämna in något klagomål till hyresvärden nu när jag ska få ta över lägenheten. Kanske inte får ta över lägenheten om det kommer in klagomål på mig. Hursomhelst tycker jag att man ska få spela hög musik mitt på dagen. Nu var det inte direkt överhögt heller. Ja ja det är inte helt säkert att knackningarna var menade till mig, men jag tror det ändå.

Idag har det varit seminarium igen, och det var lika soft som vanligt. Det var t.o.m. ännu softare den här gången för att vi inte behövde göra några uppgifter innan.

Nu är det även dax för min första hemtenta. Det verkar vid första anblicken inte vara så jobbigt. Skulle vara 4 A4 ark text, vilket inte borde vara så svårt att knåpa ihop på en vecka. Man kunde välja mellan lite olika uppgifter och jag valde gruppdynamik.

Ringde en snubbe från någon cancerorganisation idag och tiggde lite pengar, 150 sek kronor ville han ha. Jag funderade länge och väl om jag skulle gå med på det. Till slut svarade jag ja, så jag kommer få hem ett inbetalningskort att betala. Cancer är nog det jag hatar allra mest i världen, så det kändes ganska rätt att skänka lite pengar till sådan hjälp, även att man kanske inte egentligen har råd. Man får väl ta hjälp av mor och far kanske... :-).

Ikväll blir det handbollsträning och en fika. Låter som en trevlig kväll.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0