FA-cupfinal idag!

Idag är det alltså äntligen dax för FA-cupfinalen mellan Liverpool och West Ham. Liverpool får ses som ganska klara favoriter, men jag är ändå rädd för underskattning eller att det första förlösande målet inte vill trilla in. Det skulle vara så gött med en titel det här året med, och i sådana fall blir det Liverpooltröja, och kanske men antagligen inte, Liverpoolhalsduk på krogen ikväll. Om det blir förlust blir det väl till att deppdricka :-(. Matchen ska jag se på Klaras med Larsa, Edström, Oscar och Pelle, och det ska bli riktigt kul. Efter matchen blir det att gå hem till Larsa för att dricka några öl, sedan bär det av till krogen. Skulle tro att det blir Björnis ikväll.

Jag har ett riktigt I-landsproblem för tillfället :-). Jag har min motorcykel ståendes på min parkering här i Örebro, och parkeringen består av grus... Det gör att motorcykeln inte står helt stadigt, så jag kan inte sova ordentligt på nätterna, utan är orolig för att den ska ha blåst omkull och vaknar hela tiden och måste kolla ut genom fönstret för att se att den står upp ordentligt :-). Lite sjukt men sant he he...

Igår kväll invigde jag, Salle, Jonny och Nisse uteserveringarna här i stan, eller de kanske redan hade provat någon i år, men för mig var det första gången i år. Det blev en glass och en kaffe. Riktigt soft att bara sitta och snacka skit och kolla på folk som går förbi :-).

Jag sprang 5 km igår och fick ont i foten efteråt av någon anledning, men den lilla smärtan försvinner nog efter några öl och förhoppningsvis glädjerus efter FA-cup vinst.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0