Järnvägen Cup!

Den här helgen har man tillbringat stora delar av nere vid Järnvägen Cup i Hallsberg. Jag har kikat på matcher, kritat linjer till planerna, rivit ner mål och så vidare. Det är alltid ett helsikes jobb med den där cupen, men det ger bra pengar till laget så det är nog värt att slösa en halv vecka på. Är man många som jobbar med det brukar det inte vara så jobbigt, men som vanligt är det flera som inte hjälper till överhuvudtaget, vilket är jävligt irriterande. Det finns de som gjort mer än vad jag har gjort, men det är desto fler som gjort mindre eller inget alls. För övrigt gick två Järnvägen lag till final men förlorade stort. En annan upseendeväckande sak var att damjuniorerna blev diskade för att de lånat in spelare från en annan förening. Varken speciellt smart eller snyggt när ett av den arrangerade föreningens lag blir diskade.

Det blev en liten utgång på Björnis igår kväll trots allt :-). Madde hade lite födelsedagsfest som jag blev bjuden till, och det var kuligt. Jag och massa brudar he he, kan det bli bättre? Men det var lugnt för min del, tror det blev tre 3/5:or för att inte bara sitta och vara jättetråkig på festen. Sedan blev det som sagt Björnis en stund, och jag knallade hem vid 1. Jag blev väckt lite senare och fick bra övning i att vara terapeut.

ÖSK vann idag igen, och jag hörde målvrålet precis när jag parkerat bilen utanför mitt hus :-). Imorgon är det redovisning på universitetet, och det är det sista sedan är jag klar med den här terminen. Det ska bli skönt att kunna tänka på annat ett tag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0