Det gick nog hyggligt...

Jag tror tentan jag hade igår gick helt ok. Var iofs ett par saker jag inte kunde, men dock hade ett humm om, som jag så klart chansade fel på. Har jag lyckats chansat rätt på några andra saker som jag inte har kollat upp än så kan det nog till och med ha gått rätt bra. Hursomhelst, trots att jag inte kunde allt så tror jag att ett godkänt resultat är ganska lugnt, dock hade jag siktet inställt på ett VG innan men för att få det måste man ha lite tur med frågorna som kommer och det hade jag inte riktigt den här gången.

Vi fick godkänt på vårt arbete efter ett par mindre kompletteringar till slut ialf :-). Erika fixade biffen som jag trodde sist jag skrev.

Det var riktigt skönt igår efter tentan att bara komma hem och sätta sig framför datorn utan att behöva plugga :-). Det är alltid en riktig lättnad precis efter en tentavecka. Det finns till och med undersökningar som visar att immunförsvaret sänks under en tentavecka bara för att man är stressad över allt plugg :-). Tycker iofs inte att jag är så stressad men man har alltid den överhängande tanken om att man kan plugga lite mer... Nu låter jag lite negativ men att plugga är så himla mycket softare än att jobba, speciellt om man bara satsar på ett godkänt betyg och har en någorlunda vettig studieteknik.

Tigerränder... Om man kunde förstå sig på hur andra tänker!? Vad mycket enklare saker och ting skulle vara då.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0