En ursäkt :-)

Jag måste be om ursäkt till Johan Allansson för att jag anklagade honom för att vara hjärnan bakom SMS-härvan som härjat i handbollslaget :-). Det kom fram under cupen i Hedemora att det var Dunder som var den skyldiga, i visst samförstånd med Jonsson och Dejan. Jag trodde först att det var Dunder men blev efterhand rätt övertygad om att det var Allan, vilket sedermera visade sig vara fel :-). En ursäkt delas således härmed ut till Johan Allansson för viss smutskastning här i min blogg och med en förhoppning om att det inträffande inte lett till någon större psykisk belastning :-).

Idag har jag haft en föreläsning på universitetet, sprungit 5 km, laddat ner massa musik och lagat god köttfärssås som jag ätit av två gånger :-). Igår hade jag helt glömt bort att vi i seminaregruppen hade bestämt träff klockan 10 på morgonen ute vid universitetet. Det var först när jag vaknat klockan 11a och såg att jag fått ett SMS med en fundering över var jag höll till som jag kom på det :-). Jag som hade tänkt att tvätta igår istället för att plugga, för jag har inga rena kalsonger, så nu får man köra den italienska stilen tills imorgon eftermiddag då jag bokat en tvättid :-).

Om hjärnan var så enkelt uppbyggd att vi skulle kunna förstå den fullt ut så skulle vi vara för dumma för att kunna förstå den.

Om man uppfinner en evighetsmaskin kommer det ta för alltid att testa om det verkligen är en evighetsmaskin.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0