Talking Heads Bias :-).

Förra veckan laddade jag hem (eller var det så att jag köpte?) ett par album med blandade artister från det glada 80-talet :-). På de skivorna var det bland annat med ett par låtar med bandet Talking Heads. Jag hade nog bara hört talas om dem innan men inte lyssnat på dem vad jag kan minnas. Men nu lyssnade jag lite på deras låtar som var med på de här två skivorna och tyckte att det lät rätt intressant. Där kunde historien ha slutat efter att låtarna lagts in på min playlist men så blev det inte... För oj vad förvånad jag blev på gårdagens förfest där Bias sitter med en röd t-shirt med Talking Heads skrivet över bröstet :-). Inte bara att det var överraskande att han överhuvudtaget lyssnade på Talking Heads utan var i helsike hade han fått tag i t-shirten :-)? Jag fick reda på den första frågan igår och den andra glömde jag fråga :-).

Annars var gårdagskvällen ganska trevlig. Den började med en öl till Reading - Liverpool som Liverpool vann lite turligt med 1-2 och fortsatte med ett par öl till hos Nisse för att sedan mellanlanda hos Magda eller Anja (svårt att veta vem som är vem... :-)) och sedan avslutas på Klaras. Hos Magda trivdes jag rätt bra i och med att jag tog på mig rollen som kvällens DJ med förhoppningsvis halvlyckat resultat :-). Vi ville ha lite mera space den här gången så det fick bli Klaras istället för Björnis. Jag träffade lillasyster på krogen för första gången i mitt liv och hon var full som bara den, kunde knappt gå och sluddrade fram det som lyckades komma ur munnen :-). Nee skämt å sido hon verkade tråkigt lugn säkerligen på grund av förra helgens lite tuffare alkoholintag :-). Jag hade rätt kul på Klaras och träffade lite gamla bekanta som jag inte sett på väldigt länge.

Jag har klippt mig också och det slutade med en helt ny frisyr :-). I början kändes det väldigt konstigt men nu när jag vant mig lite är jag väldigt nöjd :-). Om man ska tro Lövis så har jag samma frisyr som Gry Forsell fast mörkt :-).

Musiktips!!!

Good Charlotte - Dance floor anthem
Deborah Harry - I want that man
Philip Oakey & Giorgio Moroder - Together in electric dreams

Kommentarer
Postat av: FX

När ska du skriva mer om dina liberalistiska tankar, min kära partivän?

Kram

FX

2007-04-11 @ 17:56:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0