Back in Auckland!

Nu har vi kommit tillbaka till Auckland efter en vecka nere i Queenstown och Auckland ar ingen stad man kanner for att stanna speciellt lange i. Det beror pa att det inte verkar finnas allt for mycket att gora har. Vi testade pa utelivet har i onsdags men blev hyggligt besvikna... For det forsta verkade det som att det bara var tva klubbar som var oppna i hela stan och dar kom vi inte in for att de inte accepterade vara svenska ID-kort. De tyckte att vi skulle haft med vara pass istallet... Ta med passet till krogen kanns valdigt dumt. Vi hamnade pa nagon hip-hop bar istallet dar det mest befann sig bruna snubbar med mossor pa sig. Inget stalle for mig och Nisse direkt sa det blev att aka hem och sova istallet.
Annars har vi inte haft sa mycket att pyssla med de tre dagar vi nu ater spenderat har i Auckland. Vi har hamtat nagra flygbiljetter, druckit kaffe pa Starbucks och surfat pa internet typ :-). Auckland ar inte pa nagot satt otrevligt det ar bara det att det inte finns nagot att gora har :-).

Idag harmade jag Nils en del ocksa och piercade mitt ora med ett hal till. Har tankt att gora det ganska lange men inte hittat nagot bra stalle att gora det pa men nu fann jag ett och da blev det en ring i ovre delen av orat.
image116
Sa har ser det numera ut om man tittar pa mig fran ena sidan :-).

Vi har aven spenderat en natt i Christchurch. Den staden verkade vara ratt sa mysig men vi stannade som sagt inte sa lange dar sa det var svart att fa nagot storre intryck av staden.
image117
Den enda bilden jag tog i Christchurch och jag tycker den ar ratt passande for staden.

Summering av Nya Zeeland da... En sak ar skum varfor stavas Nya Zeeland sa har pa svenska och New Zealand pa engelska? Jag tanker pa olikheten i ord tva sa att saga. Nee det var summeras det skulle goras inget annat. Nya Zeeland verkar vara ett riktigt trevligt land med mestadels trevliga manniskor. Det mesta ar aven billigare har an i Australien. Naturen ar val det som ar mest faschinerade och det kommer kanske inte som en stor overraskning speciellt inte om man sett Sagan om ringen triologin. Pa sydon ser det ut som i de filmerna mesta hela tiden. Jag rekommenderar saledes alla starkt att aka hit. Nagot som ar lite roligt ocksa ar att det ar exakt 12 timmars tidsdifferans mellan Nya Zeeland och Sverige. Man ar med andra ord en bit hemifran.

Vet ni vad? Imorgon aker vi till Hawaii :-). Hur ar vadret i Sverige? Plus 2 och blast kanske...

Kommentarer
Postat av: Zandrah

Halloj! Ni ser ut att ha det bra. Kul med piercingen i örat, för mig tog det närmare 1,5 år innan det läkte ordentligt där uppe, hehe..
Bilder från Hawaii efterlyses, verkar riktigt fint där! Kram på er!

2007-12-07 @ 09:50:21
URL: http://zandrah747.blogg.se
Postat av: linus

Hawaii? been there done that :P

2007-12-07 @ 11:05:35
Postat av: Johanna

nej du.. det är fler grader än så... det regnar och blåser. Decembervädret kommer nog i januari-februari !

2007-12-07 @ 18:01:26
Postat av: Andy

Zandrah// Bilder kommer nar vi kommit dit :-). Aker om en halvtimme.

linus// Spelar ingen roll om man varit dar fragan ar val var man ar just nu, eller ialf snart :-P.

Johanna// Da ar det ju nastan battre nar det ar lite kallt...

2007-12-07 @ 22:00:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0