Sicken flyt...

Kikade just på Derby - Liverpool vilket var en väldigt sömnig tillställning förutom Torres sagolikt vackra mål i första halvleken. Annars var det inte mycket till match utan Liverpool kontrollerade matchen och skapade några chanser då och då som de dock inte lyckades göra mål på. I andra halvleken blev Hyppiä skadad och då kändes det som att det här kan bli lite värre än befarat... När Benitez sedan satte in Riise som mittback blev rädslan för ett dåligt resultat väldigt befogad. Iofs hade han väl inga bättre alternativ på grund av att Liverpool inte har några andra bra mittbackar. Rädslan besannades när Derby forcerade in ett skitmål och en stund efter mitt i Liverpoolpressen nästan även tog ledningen. Turligt nog lyckades Gerrard slå in en målvaktsretur i slutminuten vilket gav Liverpool segern till slut men det satt väldigt långt inne och hela Liverpool underpresterade efter Hyppiäs utgång. Det såg väldigt stressigt ut och inte undra på när de vet att det kan gå hursomhelst om en viss rödtott råkar få bollen i egen backlinje...
Ett par saker till... Babel är inte bra nog för att starta en match, Voronin måste sluta gnälla på domaren och till sist hur har Kuyt lyckars blivit så medioker?

Jag tänkte skriva ett långt inlägg om julen men det känns som jag inte har tid med det men det kanske kommer senare. En fundering bara... Har det blivit lite ute att gilla julen? Känns som att min familj snart är den sista familjen som verkligen uppskattar julen och typ tycker det är den roligaste dagen på året oavsett ålder :-).

Kommentarer
Postat av: linus

kanske kan ha nåt med att julen är familjetradition, då man "måste" träffa diverse släktingar man inte vill träffa, diverse släkt man bosatt sig långt från för att slippa träffa så ofta, tänkt på det?

2007-12-28 @ 08:23:51
Postat av: Andy

Jodå det har jag tänkt på. Så har det dock alltid varit och inget som vi mäniskor börjat med de senaste åren.

2007-12-28 @ 12:05:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0