Vitlökspress!

Idag har jag varit ganska effektiv och varit på universitetet, tränat, tvättat och varit på stan och handlat. Jag kände att jag var tvungen att införskaffa en vitlökspress efter att jag upptäckt att det inte fanns någon sådan i mitt hushåll när jag tänkte pressa i lite vitlök i köttförssåsen jag lagade häromdagen :-). Vitlökspressar måste sälja rätt bra här i stan för de var slut i de två första affärerna jag var och tänkte handla en i, iofs är jag lite kräsen och ville ha en speciell vitlökspress så det kanske gjorde sitt till :-). Hursomhelst införskaffade jag mig en på CE efter att ha blivit ditskickad från Finrummet som jag i sin tur hade blivit skickad till från Werner & Werner :-). Skam den som ger sig :-). Jag införskaffade mig även en stor sked till matlagningen.

Psykologi B-kursen har börjat nu och det verkar bli rätt så bra. Det är bara typ 20-30 personer som går kursen så man får lite av en sådan där klasstämning :-). Lite lättare att lära känna folk då än när det är 100 personer som läser kursen. Vi ska börja med en laborationsuppgift på 1 poäng och det känns som min grupp har lyckats kommit på en riktigt het grej att göra :-).

Kanske det mest meningslösa blogginlägget hittills :-). Kom på en sak... Till er som vill vara lite gladare i vardagen... Ta ut stegen när ni går, slappna av i armarna och titta framåt med ett vänligt leende, det kommer både göra er själva gladare plus att ett vänligt leende väcker vänlighet hos andra.

Kommentarer
Postat av: Kaprifol

Vitlökspressar är aldrig meningslösa. Plötslig huskur: pressa en vitlöksklyfta i en sked, täck med yoghurt och ät. Botar den mest envisa förkylning om det skulle dyka upp någon sådan. :)

2007-01-16 @ 23:44:13
URL: http://kaprifol.blogg.se
Postat av: Sandra

Vitlökspressen är min allra bästa vän i köket när jag lagar mat iaf ;)

2007-01-17 @ 00:22:13
URL: http://mylifesofar.blogg.se
Postat av: Andy

Kunde aldrig tänka mig att ett trötthetspräglat inlägg om ett köp av en vitlökspress skulle generera två roliga kommentarer :-).

2007-01-17 @ 10:33:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0