Poliskontroll!

Idag hamnade jag i en poliskontroll där jag fick blåsa och visa körkortet. Polisen som hade kontrollen alldeles ensam kollade även om lamporna, bromsarna och däcken fungerade och var som de skulle. Två lampor var trasiga så jag fick med mig en liten lapp hem om att det måste fixas annars kan det bli ombesiktning på bilen. Ingen böter blev det ialf.

Nu är Torres helt klar för Liverpool :-). Ärligt talat så har jag inte så bra koll på honom i och med att jag nästan bara kikar på engelsk och svensk fotboll men det sägs att han ska vara bra och sist men inte minst så sänder ett sådant stort köp ut signaler till fotbollsvärlden att Liverpool har pengar och att de satsar ordentligt :-). Nu får man hoppas på att nästa säsong blir den säsong man väntat på i många år nu där Liverpool är med i den absoluta toppstriden hela tiden och inte är avhängt efter typ tre omgångar.

Två totalkvaddade ställage (hur stavas det?) inom samma vecka av sommarjobbare på min avdelning. Undrar just om det är något slags rekord för Ahlsell :-)?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0