Paintball!

I helgen har jag varit nere i Skövde och spelat paintball och partajat :-). Paintballen var riktigt kul men det är lite svårt när man spelar mot en kille som är typ världsmästare. Han var lite bättre på att träffa det han siktade på än vad vi andra var :-). Det är Louise som jag pluggat med som har en paintballhall tillsammans med sin man så vi var några från universitetet som åkte ner för att hälsa på henne. Det blev riktigt lyckat med gratis paintball, mat, sprit, sovplats med mera :-). Det var riktig gästfrihet med andra ord :-). Får passa på att tacka Louise och Sebban för allting!!! Idag är man således ganska trött och seg :-).

Jag har lyckats få min båge såld också :-). Kom en snubbe idag och köpte den och jag tror att han gjorde en rätt bra affär men jag var tvungen att få den såld för att få in lite viktiga pengar. Det känns riktigt skönt att det är klart nu ialf.

Sicken match mellan Danmark och Sverige igår då. En riktig skandal!!! Vad gjorde vakterna egentligen? Ingenting typ. Lite komiskt att han som attackerade domaren bor i Sverige :-). Antagligen rätt tur för honom :-).


Kommentarer
Postat av: Karolina

Paintball, det låter fasen så kul, haha, gjorde det ont? Hälsa Lousie från mig, hon var så himla go :-) Så hon & Sebbe bjöd på allt? Men vart bodde ni då? Matchen mellan Danmark & Sverige, ja dit vill man inte åka o se på fotboll iaf.. ingen säkerhet alls ju. o mannen som attackerade domaren säger att han minns ingenting dessutom.. men visst, som du skriver.. rätt tur att han bor i Sverige..

2007-06-05 @ 08:14:22
Postat av: Karolina

a en sak till... Så skönt o bra för dig att du äntligen fick din motorcykel såld, gött ;-)

2007-06-05 @ 08:16:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0