Tjusningen med stan!?

Reflekterade lite över vad som är den stora tjusningen med att bo i en större stad idag när jag lämnade in mina lägenhetsnycklar till hyresvärden. Vad är det som drar människor till att bosätta sig i en storstad? Är det jobben, anonymiteten, alla människor, att det finns mer att göra eller är det så att det är för att det finns fler att ragga på? Något måste det ialf vara. Jag känner mig ialf inte helt till freds med att tillbringa sommaren i Hallsberg utan egen lägenhet i Örebro. Bara en sådan sak att man träffar en ny människa som frågar var man bor... Kul att svara att man bor hemma... Det känns lagom vuxet och självständigt :-). Jag får helt enkelt stå ut en sommar med det hursomhelst.

Resan är helt betald nu och den gick på ungefär 30 000 sek totalt med lite hotell och visum inräknat. Gött att det är klart. Bara två månader kvar nu :-).

Det känns som jag skulle vilja testa på att flytta långt härifrån också en sväng. Bara lämna allt för en stund. Klippa av navelsträngen på riktigt för en gångs skull :-).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0