Känns så mycket fredag...

Nu är äntligen tentan gjord och att göra tentor på lördagar är ingen bra idé. Man kan väl få vara ledig på helgerna istället, sedan känns det väldigt mycket som att det är fredag nu och inte lördag bara för att man har gjort en tenta. För övrigt kändes den här tentan ovanligt svår och onödigt lång och jag var rätt osäker på några saker men ett godkänt bör fixas.

Igår planerade vi datum för resan och det verkar som om att vi hinner hem till jul :-). Nu ska planeringen bara skickas in till resebyrån så ska vi ta ett ordentligt snack med dem snart om priser och så.

Kollade med Eon om elen häromdagen och jag förbrukar inte så mycket el egentligen utan det är bara den fasta kostnaden som är väldigt hög. Jag nöjde mig med det svaret men efter att ha kikat på några vänners elräkningar och sett att deras fasta kostnad är mycket lägre trots samma bolag och avtal så måste jag ringa Eon igen. Ingick även ett avtal som ger hälften så dyr el mot vad jag hade innan.

Ikväll blir det förhoppningsvis något firande över att tentan är gjord men just nu ser det lite osäkert ut om vad det blir...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0