Kristi Himmelsfärd!?

Idag är det Kristi Himmelsfärd tydligen... Jag fick reda på det igår att det var idag och att alla skulle vara lediga. Så bra koll har jag. En fundering om samma tema är ju om det stavas så som jag skrivit det i rubriken, eller ska det kanske sitta ihop eller vara ett bindesträck mellan orden? Jag vet nog inte ens varför man firar den här helgdagen. En logisk förklaring är väl att Jesus försvann från sin grav idag, eller är det någon annan anledning till firandet? Den som vet hur det ligger till kan skriva en kommentar :-).

Idag har jag läst typ 40 sidor om depressioner och manier vilket var ganska intressant, men man blir lite mindre koncentrerad när man suttit i 3 timmar och tryckt genom sida för sida. Det känns lite som att en av mina arbetskamrater lider av så kallad bipolär sjukdom eller manodepressiv sjukdom som det även kallas.

Jag såg filmen The Crash igår kväll och den var riktigt bra. Handlade mycket om rasism men tog inte parti för någon speciell "ras" så att säga. Ett tips om ni inte sett den.

Vad ska jag sysselsätta mig med nu då? Det är den stora frågan :-). Jag får försöka hitta på något spännande.

Kommentarer
Postat av: Magda

är du säker på det där, uppstod han inte på annandag påsk o dog igen idag? jag är inte så inläst på bibeln, men nu börjar jag fundera på hur det var.

2007-05-17 @ 21:57:58
Postat av: Lööööw

var det inte den dagen jesus och josef hoppade ett tandemhopp fallskärm på jerusalems fallskärmsklubb?

2007-05-19 @ 14:51:37
Postat av: Anonym

Det var väl både filmen och sällskapet som var bra, men det vågar du/ vill du och kan inte bara skriva här, eller hur?!

2007-08-11 @ 09:46:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0