Battur!

Nu har vi spenderat 2 natter, en hel dag och tva halva dagar pa havet utanfor Airlie Beach. Vi akte med en stor katamaran med ungefar 60 medresenarer for att festa, snorkla, sola och bada. Jag hade stora forhoppningar pa den har resan innan men blev faktiskt lite besviken pa hur det hela foll ut. Det mesta av det beror pa att personalen pa baten inte var speciellt serviceinriktad och att de var totalt overkassa pa att hitta pa lekar osv som gor att resenarerna pa baten lar kanna varandra lite battre. Det kandes mest som att allt gick pa rutin och att de ville visa hur frasiga de var, vilket de "overraskande" nog inte var :-). Annars ingick allt i turen som vi hade blivit lovade. Ett besok till en sjukt fin sandstrand och lite bra snorkling pa ett par rev. Tyvarr lyckades vi inte se sa mycket jattespannande pa reven men manga mindre fiskar i diverse farger fick vi dock syn pa. Nagra andra hade lyckats sett en stor skoldpadda pa botten men det gjorde inte jag eller Nisse vilket var trakigt. Vadret var riktigt bra under resan forutom att det var lite blasigt ibland vilket gjorde att nagra snubbar spydde ratt hart ut over relingen. Det var helt sjuka vagor och jag hade nog bara tur som inte spydde :-). Jag kande av illamaende nagra ganger men det blev aldrig jatteallvarligt.
Sa om nagra som laser det har inlagget har tankt att aka pa en batresa som utgar fran Airlie Beach kan jag rekommendera att ta med sjosjukepiller och att aka med nagon annan bat an The Pride of Airlie. Manga andra vi traffat har akt med andra batar och pa dem verkar det som att de har batturerna kan vara enormt roliga. Sjalva sa angrar vi absolut inte att vi akte pa den har batturen men det kunde blivit sa mycket battre om de organiserat det lite battre.
Forutom att vara pa en bat hela tiden sa spenderade vi kvallarna och natterna pa en o dar man kunde spela fotboll, tennis och utfora diverse andra aktiviteter. Nisse och jag tog en tennismatch i kvallssolen och Nisse vann valdigt enkelt over mig :-(.
image102
Sa har maste man se ut om man ska bada utanfor Airlie Beach for att det ar massa farliga saker i vattnet. Nu pratar jag inte om hajar utan om nagra andra djur som verkar kallas for jellyfishes. Hur farliga de nu ar egentligen kan dock starkt ifragasattas nar det bara konstaterats tre dodsfall pa grund av dem under de senaste 100-aren.
image103
Utflakt i solen pa baten :-).
image104
Nisse trivs bra med sol och vin pa en bat ute i havet :-).

Det verkar som vi lyckats ordna upp vara biljettproblem nu ialf och det kommer bli en valdigt kostsam historia. Man tycker man ar smart som ordnar med alla biljetter innan resan for att veta hur mycket det kommer kosta men det ar verkligen inte smart nar nagot dumt javla Sydney ackel snor biljetterna.

Om man nu jamfor Airlie Beach med Byron Bay sa vinner Byron Bay pa knockout. Dar nere hade vi riktigt bra fest och ett bra hostel. Har i Airlie har festandet varit sa dar och hostelpersonalen ar den tjurigaste personal vi stott pa under den har resan.

Kommentarer
Postat av: Anders

Hello! Trevliga bilder. Lillsyrran har fått jobb från någon gång i dec!!!

2007-11-21 @ 12:22:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0