Sightseeing-dag!

Idag har det varit lite av en sightseeing-dag har i Kuala Lumpur. Vi har knallat runt lite vid KL City Center och kikat pa Petronas Tower's och TV-tornet. Tyvarr fanns det inga biljetter kvar till att aka upp tilli bron som binder ihop de bada tornen i Petronas Tower's. Jag har iofs varit dar uppe forut men det var lite trakigt for Nils. Istallet for att aka upp dit kilade vi ivag till TV-tornet och akte upp dar istallet. Dar kommer man upp mycket hogre an vad man gor i Petronas sa darifran var det riktigt bra utsikt.
image89
Petronas Tower's by night.
image91
Jag trillade nastan ur TV-tornet idag :-).

Igar traffade vi Henke som planerat och han tog med oss till en riktigt cool bar i en av skyskraporna har i KL. Jag vet inte om det var den finaste baren jag varit i men den platsar ialf latt pa topp 3 :-). Vi tog en ol dar och kikade lite pa utsikten. Efterat gick vi bara forbi bargatan utan att ga in pa nagon av barerna. Jag och Nisse var ratt trotta fran bussresan dygnet innan och Henke skulle upp tidigt dagen efter for att jobba och fylla ar. Grattis, grattis Henke. Ett par dagars forsenat grattis till Amir ocksa forresten!
image90
Barens pissoar. Kandes verkligen som man pissade pa golvet :-).

Imorgon drar vi vidare till Singapore for att vara dar tva natter innan flyget avgar mot Sydney. Det verkar som det blir att vi stannar i Sydney nastan en vecka for att hinna se en spelning med The Killers ;-). Var planering i Australien blir nog den att vi bara stannar pa ett par tre stallen i och med att vi bara har tre veckor pa oss. Det ar alltid dumt att forsoka hinna med for mycket for det brukar bara sluta med att man spenderar hela resan i en buss eller liknande vilket inte ar sa kul.

Kommentarer
Postat av: anders

Hejsan! Hoppas att allt är bra. Gammelmoster Aina har fått hela din blogg från resan och hon blev jätteglad. Hon ska läsa allt du skrivit.

2007-11-03 @ 08:39:29
Postat av: Andy

Joda allt ar bara bra. Hehe det var som 17. Blir lite att lasa for henne da :-).

2007-11-03 @ 16:43:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0