Sydney! ...och lite för Pelle...

Igår kom vi fram till ett regnigt och kallt Sydney. Jag kunde verkligen inte föreställa mig att vädret kunde vara så här i Australien. Just nu är det typ 14 grader och regnskurar då och då... Förhoppningsvis blir det nog bättre om någon eller ett par dagar. Vi kommer stanna i Sydney till söndag för att vi ska kunna se The Killers konserten som är på lördag. Sedan tar vi nog oss med nattbuss norrut mot lite mer strandliv.

Vi bor på ett småsunkigt hostel i Kings Cross där de flesta verkar leva för fest. Det är massa pubar runtikring här som bjuder på gratis öl under någon timme eller liknande och där verkar alla från det här hostelet hänga under kvällarna. Hursomhelst är människorna som bor här väldigt trevliga och det är sjukt mycket svenskar. Just nu är det drygt 20 svenskar här och hostelet har ungefär 90 sängplatser.

Idag har vi varit och kikat på det kända operahuset och den nästan lika kända bron som ligger ungefär på samma ställe. Ikväll verkar det bli party här vilket det även verkar vara varje kväll vilket jag tidigare påpekade :-).
image95
Operahuset och bron.

Pelle!!! Nu har jag flugit Boeing 747. Vi flög ett nytt Boeing 747-400 om jag minns rätt mellan Singapore och Sydney :-). Avis?
image94
747an!

Kommentarer
Postat av: Pelle

Man får tacka...Cooolt med ett nytt plan. Antar att det var stort och lyxigt. Häftig snusdosa. Köp med en åt mig om du hittar nån mer.

2007-11-07 @ 01:13:02
Postat av: Andy

Japp det var stort och lyxigt men lite trångt för benen. Det var dock guld med TV i sätet framför och en massa filmer att välja mellan :-). Blir nog svårt att hitta en till men jag kan försöka spara dosan.

2007-11-07 @ 09:17:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0