Elefantridning!

Idag har vi varit pa en kortare trekkingtur i djugeln med nagra elefanter. Varken jag eller Nils hade ridit pa nagra elefanter tidigare i vara liv sa vi tyckte att det var stor tid att gora det nu nar vi hade chansen. Det hela var aven ganska roande :-). Det var val lite som man kunde forvanta sig att man satt hogt uppe pa en elefantrygg. Man fick kanske inte nagra storre kanslosvall men trevligt var det. Att se djungeln och hoppas pa att inte bli biten av nagon busig orm var aven det lite spannande.
Efter sjalva ridturen fick vi aven mata elefanterna med bananer som de villigt at av :-). Det roligaste intraffade dock pa slutet da vi fick bada med elefanterna :-). Det var riktigt skojsigt och sakert inte sa manga manniskor som har gjort heller.

image57
Elefantridningen.
image58
Elefantmatningen.
image59
Elefantbadningen.

Imorgon funderar vi pa att aka ivag och se och bada med nagra delfiner. Det ar dock en heldag och man ar ratt seg pa morgonen sa vi far se hur det blir.

Annars flyter resan pa riktigt bra forutom att vadret ar lite si sa dar och att en och annan dysterhet infaller ibland. Att vadret ar som det ar tycker jag iofs mest ar positivt. Dysterhet ar en del av livet och ar inte sa mycket att gora at. Det gar over.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0