Phnom Penh!

Nu ar vi framme i Kambodjas huvudstad och vi kommer nog fa vara kvar har nagon dag langre an tankt for att vi missade att soka visum till Vietnam idag. Vi trodde aven att vi inte skulle behova nagot visum till Vietnam men i och med att vi inte vet nar vi ska aka fran Vietnam eller var vi ska efterat sa var vi tvungna att soka visum.

Innan vi kom hit till Phnom Penh sa var vi och halsade pa en lokal familj utanfor Siem Reap och sag hur de bodde. De verkade inte ha det sa jattebra men inte heller katastrofdaligt. Taskigt hus hade de och bodde ganska trangt men bade en TV och DVD fanns i hushallet och ingen verkade svalta. Det var snubben som korde runt oss i City of Angkors familj. Sa inget charterjippo har inte.
image67
Huset dar han och hans familj bodde ute pa landet.
image69
Snubben i egen hog person :-).

Idag har jag och kanadensaren varit och kikat pa Killing Fields utanfor staden har (det verkar finnas flera) och pa fangelset S-21.  Nisse kande sig lite risig sa han stannade hemma men han verkar piggare nu. Riktigt otacka inrattningar med dodskallar lite har och var och hemska skildringar om hur livet var for de som vistades har. Ungefar som Auswitsch fanns lite mindre.
image68
Inte sa trevligt det har inte... Killing FIelds
image70
En skalle efter en person som skjutits i huvudet i S-21.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0