China in your heart?

Nu har vi snart tillbringat en hel dag här i Beijing och den har innehållit ett besök till KFC och lite sightseeing. Vi hade tänkt att gå till Himmelska Fridens Torg och Förbjudna Staden idag men vi misstog det på en annan sak och hamnade således i Temple of Heaven istället och den enorma park som omgjärdar den. Det var ganska vackert men så himla fräckt var det faktiskt inte. Himmelska Fridens och Förbjudna Staden får vi försöka hinna med att ta imorgon istället om vi inte är för bakfulla :-).
Vi har även åkt cykel idag :-). Eller rättare sagt blivit skjutsade av en gubbe på en trehjulig cykel. Det var rätt kul och kändes väldigt kinesiskt :-). Vid betalningen blev det så klart lite struligt men det löste sig rätt bra. Känns verkligen som att de vill försöka krama ur så mycket pengar som möjligt av oss stackars turister men att de ändå blir rätt nöjda om de får en ansenlig summa pengar som betalning.

35234-44
Cykelturen.

Så till rubriken... Har man tagit Kina till sitt hjärta än? Njae inte än men det här är bara första dagen än så vi får se vad betyget blir om ett par dagar.

Jag har även fått upp ett par bilder som jag lagt in i ett inlägg från UB om ni vill se. Nej nu är det nog dax för en kopp kaffe och sedan planering över hur vi ska tillbringa kvällen. Förhoppningsvis blir det fotboll, bärs och rakade brudar :-). Nee men lite party och fotboll är det tänkt ialf.

35234-43

Partaj i Ulan Bator. Ett jävla drag eller vad tycker ni?


Det kom lite folk efter ett tag och blev faktiskt riktigt trevligt till slut men när vi kom till klubben var vi helt ensamma om man räknar bort de som jobbade där.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Rakade brudar.. det gillar du va :P
Inte sett någon rakad brud på trehjuling där än?!

2007-09-18 @ 21:08:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0