From Russia with love...

Nu sitter vi har pa Netland i Moskvas hjarta :-). Trots alla varningar om elaka poliser och tjuriga ryssar har vi an sa lange inte rakat ut for nagra problem. Tvartom kanns det faktiskt som att ryssarna ar ett ganska hjalpsamt folk bara man ber dem om hjalp :-). En sak ar dock saker... Typ ingen kan engelska.
Vart hotell ligger sakert flera mil utanfor stadskarnan och ar ett ganska typiskt oststatshotell. Det ar en stor, lite sliten, byggnad med sakert 20 vaningar. Man blir lite osaker nar man ar dar i fororten... Man har verkligen ingen aning om hur stor kriminaliteteten och sa ar dar. Inne i centrala Moskva kanns det dock lugnt och sakert och det kryllar av bade militarer och poliser overallt. Att tunnelbanan skulle vara fin har vi ocksa fatt bekraftat! Inget kakel eller lysror har inte utan har ar det marmor och kristallkulor som galler :-).
Idag har vi aven tagit en forsta titt pa Kreml, Roda Torget och St. Basil's katedral som ar de mest kanda platserna har i Moskva. Vi kommer komma tillbaka dit imorgon med for att kika lite mer. Bilder darifran ska forsokas laggas upp nar vi hittar nagot internetcafe man kan gora det pa.
Resan till Moskva gick ocksa bra och vi fick ett langt snack med ett par ryssar som hade samma kupe som oss. De kunde till och med lite engelska :-). Annars var det mest passkontroller och forsok till somn under resan.

Jag orkar inte skriva in nagon direktlank till resedagboken idag men de som vill ha sina mailadresser med dar sa att ni far mail om nar den uppdateras kan skriva in era adresser i kommentarerna har sa fixar vi det.

He he snal... :-). En del forstar bara inte...

Kommentarer
Postat av: Karolina

mitt sms kom inte fram eller? Jo det gjorde den allt, men du gav mig inget svar.. läser dock att ni kommit fram till Ryssland, och allt ha gått bra. Så du orkar inte skriva ngn direktlänk, haha..
du är för rolig som vanligt :P Det där med att skriva ner sina mailadresser, ni har ju adresser till era vänner som ska få ta del av er resa genom att få ett mail om uppdatering av er resedagbok. Alla övriga kan ju skriva ner sin adress.Ta hand om varandra tillsvidare. Mvh// Karolina

2007-09-03 @ 10:29:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0