Leaving Moscow never easy...

Ikvall avgar taget mot Ulan Bator och Mongoliet vilket betyder att det har ar den sista dagen for oss i Moskva och det ar nastan lite trist. Innan man kom hit trodde man att det har skulle vara en risig stad med enbart tjuriga och ohjalpsamma invanare men sa ar inte fallet. Igar nar vi fragade ett par tjejer om vagen till en sportaffar visade de oss inte bara vagen dit genom att peka utan de ledde oss over halva stan for att vi skulle komma ratt :-). Det samma var forsta dagen nar vi kom hit da en tant visade oss en narmare vag till vart hotell som gick genom en tunnelbaneingang. Hon sag aven till att vi slapp betala nar vi gick ner i tunnelbanan igen :-). De ryssar som inte ar hjalpsamma ar de som inte kan nagon engelska. De verkar nastan bli lite nervosa nar man fragar dem. Iofs finns det en hel del som forsoker forklara pa ryska vilket sa klart blir lite halvsvart for oss att forsta vad de menar :-). Summa sumarum blir att Moskva var och ar en mycket battre och trevligare stad an vi kunde forestalla oss innan.

Jag namnde min forkylning igar och idag har den blivit varre och forhoppningsvis natt sin kulmen. Det blir ganska jobbigt att slapa pa tunga vaskor osv nar man helst bara vill ligga i en sang och vila. Det ska bli riktigt skont att komma pa taget sa att man kan ta det riktigt lugnt ett par dagar och friskna till. Det ar sa drygt att vara sa gnallig som man ar nu pga skitforkylning. 

Nu blir det nog inga uppdateringar har pa nagra dagar pga tagresan. Nasta gang jag skriver blir det nog i Ulan Bator. Hoppas pa att fa upp nagra bilder da ocksa.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0