Trevlig helg!

Den goa fredagen fortsatte med partaj. Vi var ett stort gäng som satt hos Salle och förfestade. Det var lite segt i början men blev riktigt kul till slut. Det sega berodde väl mest på att Dunder satt och spelade internetpoker halva kvällen. Inget ont om Dunder men något mer förfestförstörande än poker får man se i stjärnorna efter. När alla började bli lite på lyset så tror jag pokrandet upphörde annars var det vara jag som inte tänkte på det längre :-). Kvällen avslutades sedan på Björnis men det var bara jag, Matz och Haga som kom dit och varför de andra inte hamnade där är jag lite osäker på men det var trist att de inte gick dit. Hursomhelst blev det kul på Björnis ändå. Konstigt vilka kontraster det är... Förra gången jag var på Björnis var det pisstråkigt men den här gången var det riktigt roligt.

Lördagen ägnades åt konvalesens från bakfylla för att sedan avslutas som garderobier på Millencolinkonserten. Det var lugnare nu än på Kent men organisationen var fortfarande kass och utsläppet var ett skämt. Hursomhelst tror jag det bara var en som inte fick tillbaka sin jacka... Iofs en för mycket men i det kaoset är det inte konstigt. Av konserten hann jag bara se ett par låtar och det lät väl ok men det var ett jävla drag. Det var typ proppat i konsertlokalen.

Idag har det spelats fotbollsmatch mot Järnboås och det blev vinst med 4-0. De var klart bättre än Wedevåg men inte direkt överdrivet bra för det. Jag hade åter en ganska lugn dag i målet och det enda upseendeväckande var att jag tog hela fem insparkar, och då menar jag fem där jag försökte skjuta upp bollen långt i banan :-). Två blev bra, en blev halvbra och två sparkade jag i backen :-). Ungefär som förväntat men skulle jag kunna förbättra det så skulle jag kunna vara en rätt komplett målvakt förutom det helt fysiska problemet med min längd :-).

Ikväll blir det TP igen här i korridoren, kul kul!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0