Vilken start på dagen :-)!

Den här dagen har börjat på ett strålande sätt och då menar jag inte bara faktumet att solen nästan bryter igenom diset utanför fönstret :-). Iofs började det väl så där med att jag vaknade panikbajsnödig 5-6 imorse och fick tömma ut det mesta av mitt innanmäte på grund av en taskig ärtsoppa igår kväll. En lätt matförgiftning som fort vill ut den vägen kan man dock leva med, det är mycket värre om det vill ut samma väg som det kom in :-). Hursomhelst efter det har allt varit guld med denna dag. Först rinde det en snubbe från sommarjobbet jag sökt och ville att jag skulle komma på intervju på torsdag 17/4 kl 8. Pappa du får gärna påminna mig om det för jag kommer garanterat ha glömt det på torsdag :-). Efter det damp det ner massa information i min mailbox om min C-uppsats vilket gjorde att jag äntligen, efter två dagars stiltje, har något att göra igen :-). Som grädde på moset hade även tentaresultaten kommit från de två sista tentorna och jag hade lyckats klara VG på den ena och G på den andra. Gott mos säger jag bara för nu är det bara C-uppsatsen att koncentrera sig på :-).


Kommentarer
Postat av: Inte jag

såg suspekta fläckar i ditt ansikte. skulle det kunna vara ett tidigt stadie av lepra? vill inte dra på mig några onödiga sjukdomar. Vill inte var otrevlig men du är ju inte direkt "renlig". hoppas att du tar hand om dig och att du inte dör i kåtsjukan. saknar dig, lova att du inte dör. vill ju trots allt ha dig

2008-04-13 @ 04:44:57
URL: http://lepra.com
Postat av: Andy

inte jag// Jag tänkte nästan radera ditt inlägg men jag ångrade mig :-). Japp det är nog lepra, jag har ju varit nere i tropikerna och antagligen blivit smittad där. Kåtsjuka däremot har jag inte hört talas om, är det farligt?

2008-04-13 @ 17:56:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0