Utgång? Nyktert!!!

Igår tog jag och Mats tag i saken med att gå ut nyktra. Vi har pratat om det under en tid men aldrig riktigt gjort slag i saken förrän nu igår. Sist jag var ute spiknykter på en klubb måste varit när Hjälmaren brann ungefär och visst kände man sig lite vilsekommen i början men efter att ha köpt sig en mineralvatten så att man hade något i handen började spärrarna släppa :-). Man fick även känslan av att man skulle bli lite mer dragen när man drack av sitt vatten av någon anledning hehe... Hursomhelst blev kvällen väldigt lyckad och vi pratade både med kända och okända människor precis som om vi skulle vara onyktra och vi möttes av flera förvånade ansikten när vi lite ursäktande sa att vi körde en nykter kväll :-). Det kommer nog bli fler nyktra kvällar framöver för det är lite underskattat. Man kommer igång bara man peppar varandra lite :-). Det som egentligen är tråkigast med att gå ut nykter är inte själva utgången utan den eufori man missar när alkoholen stiger i kroppen på förfesten. Grädde på moset är ju det att man mår sååå bra dagen efter!!! Man tappar liksom inte en bakfylledag.

Kikade på ÖSK idag med farsan och Mattias. Det blev förlust med 4-1 för de svart-vita men nyförvärven lovar gott. Dansken verkade farlig på huvudet och den nygamla svarta blondinen på kanten var riktigt bra. Det kommer bli kul för Nordin att få spela med några fotbollsspelare nu vilket han inte fått tidigare i år... Kilen och Nordback... Är de en aniiiing överskattade kanske...?

Så till sist... Någon dumjävel har snott Ian Curtis gravsten. Jag hatar girighet!!!

Kommentarer
Postat av: Nicklas

Du har precis köpt en bra bil....



http://www.blocket.se/vi/17016858.htm

2008-07-04 @ 11:39:43
Postat av: Andy

Hehe nee det har jag ju faktiskt inte :-). Den där bilen passar nog så där i mina små försök till ett urbant liv i en stad :-).

2008-07-04 @ 14:36:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0