Åsbro Taxi!

Efter lite lätt övertalning från Nisse så hängde jag med till Kanalfesten i Askersund igår. Det har ju varit lite av en tradition och det kan vara lite kul att partaja någon annan stans än i Örebro.

En liten stund efter ankomst till Askersund märktes det att man kommit till en insöad bondhåla... En stereotyp för misslyckad människa utan några som helst framtidsutsikter och med fula tatueringar började skrika på Bias mitt på stan bland en massa människor. Det var typiska kommentarer som... Vad fan glor du på? Aktare så att jag inte möblerar om ansiktet påre... Typiska kommentarer från en människa utan fungerande hjärna och allt var helt oprovocerat. Hursomhelst gick vi bara därifrån... Kvällen inne på själva området blev sedan lyckad. Det spelades bra musik och man träffade som vanligt massa roliga människor från förr.

På förfesten dracks det mest saft....

Ett glatt gäng :-).

Nakenbad :-).

När vi skulle hem hade vi så klart ingen skjuts. Vi ringde Taxi Hallsberg utan framgång när någon nämnde Taxi Åsbro. Jag trodde det var ett slags skämt men tydligen finns det en lirare som kör under namnet Taxi Åsbro. Nisse ringde honom och efter 10 minuter satt vi i en bil på väg till Nisses föräldrar för traditionsenligt nakenbad :-).

Kommentarer
Postat av: FX

Hej Andreas!



Höll du något genuint liberalistiskt tal under kanalfesten?



Portföljen är redo! Bara så att du vet.



Kram



/FX

2008-06-09 @ 15:24:33
Postat av: Zandrah

Askersund ÄR och förblir en tråkig insnöad bondhåla.. Att flytta därifrån var bland det bästa jag gjort!

Trevlig sommar! Kram /Z

2008-06-10 @ 11:56:13
Postat av: Andy

Zandrah// Iofs inget direkt ont mot Askersund... Men sånna där idioter tenderar att bli kvar i hålor och förorter... Ha det gött du med!!!

2008-06-10 @ 15:56:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0