Midsommar med mera...

Midsommarhelgen spenderades nere på västkusten till största del i Nisses föräldrars stuga. Det blev en och annan öl, sjukamp som Nisse vann och lite annat smått och gott... Midsommarkvällen spenderades först i stugan och sedan i Strömstad. Det var trevligt att testa på partylivet i Strömstad vilket man får tacka Nisse för som höll sig nykter så pass länge att han kunde köra dit oss. När vi väl kommit dit slutade dock hans nykterhet :-). Jag blev dock lite förvånad över att det inte var mer folk inne i centrala Strömstad. Jag trodde det skulle vara hur mycket folk som helst men det var det inte.
På midsommardagen blev det fortsatt sjukamp och utekväll i Grebbestad istället. Den här gången fixade Folke så att vi fick skjuts vilket var snällt värre.
Båda kvällarna var roliga med förfesterna som höjdpunkter. Eftersom förfesterna var så roliga kom vi ut riktigt sent så det blev inte speciellt många timmar på krogarna. Sjukampen var riktigt kul och hade sin höjdpunkt när det var Salles tur på Ordjakten :-). Nis, his och bis.... Mer behöver jag inte säga :-). Annars kan väl egentligen resan summeras lite av orden defensiv, vroom och smask :-). 

Vi grillade med blandat resultat... Just den här biten blev aningen välgrillad :-).


Bias och Robert fann varandra...

...medan andra var helt inne i fotbollen.

Hur gick det här till?

The... Ja vilket band är det här?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0