Mycket nu!

Det har varit en intensiv helg. I fredags lirade vi fotbollsmatch mot Svartå och vann med 2-1. Det var en tuff match och vi hade stora problem men vi lyckades reda ut det hela till slut. Nu ser det riktigt bra ut i tabellen. Tyvärr är serien lite uppdelad mellan några bra och några dåliga lag så det är långt ifrån avgjort än.

Efter matchen blev det galej... Jag hade inte tänkt att partaja för att jag var så förkyld men när hela laget skulle ut och det var fest överallt här vid universitetet så kunde jag inte hålla mig :-). Det blev Kåren och det var trevligt. Elias & The Wizzkids spelade live... Ett band jag inte kände till sedan tidigare men det lät bra så jag ska kolla upp dem ytterligare.

På lördagen blev det upp relativt tidigt för att jag skulle på en kick off med sommarjobbet... Hände en liten lustig grej när jag skulle gå upp... Jag vaknade av larmet på mobilen trodde jag... Men när jag kollade på klockan efter att jag gått upp var hon typ 6 eller nåt sådant... Jag måste fått någon slags hörselhallucination :-). Lite senare var det ialf tid att gå upp på riktigt för att trampa bort till sommarjobbsgrejen... Det var en heldag och den var rätt trevlig. Var kul att lära känna de andra som skulle jobba och så var det lite information om enklare livräddning. Var bra att få sådant repeterat... Var typ i lumpen senast man pratade om sådant.

På kvällen sedan var det lagfest. Många var lite dävna efter fredagen men det var ändå trevligt och jag var på riktigt bra humör. Till slut hamnade vi på Björnis som vanligt... Nu släpper till och med den långhåriga vakten in mig utan att jag behöver visa leg... Det har gått för långt haha... Speciellt när jag för det mesta inte har sååå kul på Björnis, men det är billigt så man hamnar ofta där ändå... Jag var väl egentligen mer sugen på Satin men alla drog till Björnis så då fick det bli det för mig med. Iofs tappade kvällen en del vid 1 ungefär när jag började känna mig riktigt risig... Förkylningen tog över så jag blev lite febrigt yr och rätt seg... men men... Förkylningen är på väg mot det bättre nu ialf...

Nee nu ska jag väl våga mig ut i solen.

Ta vara på livet!

Kommentarer
Postat av: FX

Hej Andreas!

Jag efterlyser återigen dina liberalistiska tankar på bloggen! Skulle verkligen vilja höra dina reflekrioner och utläggningar i dagsläget.
Kan vi ses nån dag?

Jag lovar att ta med och öppna potföljen när vi ses. Det skulle både du och jag tycka om!

Kram på dig.

/FX

2008-06-03 @ 15:58:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0