Hero!

Charlotte Perelli vann Melodifestivalen i år. Hennes låt, Hero, var helt ok och kommer säkert göra ett hyggligt jobb nere i Belgrad. Det var kanske inte den bästa låten i startfältet men utan komkurrens den mest schlageraktiga.

Idag spelade jag första matchen för mitt nya fotbollslag PFC. Jag är inte riktigt klar för laget än på grund av att Posten lyckats slarvat bort mina övergångspapper så jag vet inte om jag egentligen fick spela... Hursomhelst var det bara en träningsmatch så det kan inte ha spelat så stor roll. Vi mötte Bosna 92 med Amir som playmaker :-). Det gjorde mig rätt nervös att behöva möta ett så pass bra lag första gången man står i ett 11-mannamål för säsongen. Vi förlorade matchen med 3-0 vilket var ett ganska rättvist resultat och jag tyckte det fungerade rätt bra för mig. Det första och tredje målet hade jag kanske kunnat tagit om jag hade haft en riktigt bra dag men efter omständigheterna är jag riktigt nöjd med min insats.

I fredags var det fest med lite klasskompisar och annat löst folk. Det var Mange som hade korridorrsfest så det var en hel del folk där. Senare på kvällen hamnade vi på Kåren som jag inte hade så kul på bara för att ingen ville dansa med mig på schlagergolvet :-). Det faktumet gjorde att jag gick runt och var lite butter under kvällen. Det kändes också som att det uppstod ett litet agg mellan mig och vår fotbollstränare under kvällen men det är och var nog inte så allvarligt...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0