Avancemang!

Idag blev det klart att mitt lag, Boston, i CM-online lyckades knipa andra platsen i ligan och därmed avancera upp en division :-). Grädde på moset var att den avgörande matchen blev en seger mot Robert :-). Jag antar att ingen bryr sig om det här förutom jag men jag är ialf glad över det :-).

Igår hjälpte jag pappa med att bygga garderober i Hallsberg. Det gick väl hyggligt men det blev något strul med alla lådor och sånt som skulle vara inne i garderoberna. De passade inte riktigt.

Förfestade hos Adam igår med några ur det gamla Hallsbergsgardet :-). Folke, Klarre, Fredrik, Clabbe, Macke, Matz och Henke så klart. Det var riktigt trevligt. Det är ett avslappnat gäng som jag gillar. Jag undrar hur många gånger Klarre lirade samma låt med In Flames... 100 gånger kanske? Klarre är inte så mycket för variation i musik utan gillar han en låt så spelas den HELA TIDEN! Tänker man tillbaka på Midsommarfirandet på Öland är typ det enda man får upp i huvudet; bad boy, bad boy, be my weekend lover tralalaa... för att Klarre spelade den låten konstant i tre dagar... :-).
Sedan drog jag och Matz in till Strömpis där det var extremt mycket folk på slutet. Det var rätt ok men jag har haft roligare. Jag är dålig att roa mig själv på krogen... Jag måste ha andra som triggar igång mig för att det ska bli riktigt kul. Sedan måste jag bara ta upp en musikaspekt... Varför ha två dansgolv om man spelar samma sorts musik på båda?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0