Fitthals!

Den något vulgära rubriken beror på att min hals vägrar bli helt bra. Resultatet efter mitt besök på vårdcentralen blev att det inte var några streptokocker men att det fanns blåsor i min hals som tyder på en virusinfektion. Det enda som skulle hjälpa mot det var vila... Så nästa vecka kommer att bli lugn. Jag tål inte att vara sjuk, jag blir bara orolig och tenderar att tro att allt är värre än vad det är vilket i sin tur stör hela mitt liv. Mitt förnuft säger dock något annat än min överdrivna ängslan för saker och ting. Är det något jag inte är nöjd med i mig själv så är det den ständiga änglsan för allting. Varför kan inte min hjärna utsöndra lite mer lugnande transmittorsubstanser än dessa ängsliga?

Igår var det fest... Jag var laddad innan men kände aldrig att jag kom igång eller blev speciellt avslappnad vilket så klart berodde på den störiga hostan. Förfesten var annars trevlig med mycket gott tilltugg och roliga diskussioner. Kan till och med tänkas att mitt något pro-homosnack i några av diskussionerna kan ha fått en och annan att fundera över mina sexuella preferenser :-). Nu måste jag väl bara tillägga att jag är heterosexuell så vitt jag vet, eller metrosexuell som jag hellre kallar det. Vi fortsatte sedan ut till Stället där jag inte kom igång något särskilt förutom på slutet då jag och Bias började driva med några brudar. Det var oerhört roande. Humm undrar just om kvällen segade till sig lite även på grund av att Liverpool fick stryk med 2-1 mot Tottenham som faktiskt bara skapade en målchans på hela matchen... Är väl kanske någon slags karma... Liverpool har haft mycket tur innan under säsongen så det är kanske inte mer än rätt. Det hela blev inte bättre av att några polare satt och klappade händerna när Tottenham avgjorde på övertid... Där är det iofs bara jag som är känslig men det irriterar mig rätt mycket och är inget jag själv skulle göra även om jag ibland kan ha svårt att dölja min glädje när Utd och Chelsea förlorar. Jag överdriver det dock aldrig.

Kikade på Heartbreak Kid nyss... Nee den var inte värst bra... Filmer med Ben Stiller brukar vara kul men den här var inte speciellt rolig, mest bara töntig. Min trötthet kan iofs påverkar min bedämning något negativt.

Kommentarer
Postat av: Mats

Nej det stämmer inte!

2008-11-03 @ 23:14:10
Postat av: Mats (W)

Nej men nu har han skrivit den där rackaren igen!!!

jaja nu ska jag kolla på seinfeld.. hejsvejs!!

2008-11-04 @ 08:10:36
Postat av: Mats

Riktigt sådär många utropstecken har nog jag aldrig använt, mer punkter emellanåt...



O två ggr har jag viss skrivit, hehe

2008-11-04 @ 22:04:18
Postat av: Mats

Nej nu har någon skrivit i mitt namn tre gånger! jaja livet går vidare.

Heja Sarah Palin!

2008-11-05 @ 01:25:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0