Nee det gick inte lugnt till!!!

Brandlarmet gick på Conventum Arena och evakueringen av alla gäster gick lugnt till. Ehhh Nerikes så var det väl inte riktigt va??? Jag råkade stå i garderoben på Conventum Arena igår och det var mindre roligt, speciellt när brandlarmet gick. För det första stängde arrangörerna inte av musiken när brandlarmet gick utan det fortsatte poppas på hög volym och för det andra försökte alla gäster få ut sina jackor före de tänkte ta sig ut ur byggnaden... Vi i garderobspersonalen vågade inte lägga ner vårt arbete och lämna garderoben med ett hundratal smårika knösar trängandes framför oss i deperata försök att få just sin jacka. Undrar vad som hänt om vi bara lämnat garderoben för att gå ut vilket är brukligt när ett brandlarm går. Antagligen hade gästerna själva gått in i garderoben för att försöka hitta sin jacka vilket INTE hade blivit så bra för arrangörerna. En sak till... När alla gäster hade kommit och satt sig ner för att äta fick inte vi "arbetare" vara för nära dem för att det tydligen störde. Jävla rövslickeri!!! Har väldigt svårt att se att vi störde när vi stod 10 m bort med ett skynke mellan oss och de som käkade så att de inte ens kunde se oss. Nästan så att jag kände sympatier för det lilla gäng "demostranter" som stod utanför Conventum Arena med banderollen "Rika barn leka bäst" om jag inte minns fel.
En sak var iofs guld!!! Karin Widstrand spelade gamla Lolita Pop låtar live vilket var fantastiskt bra.

Lolita Pop - Hey winner
Lolita Pop - Tarzan on a big red scooter

Annars då? Status Quo med hostan kanske... Men jag känner ju efter hela jävla tiden. Sov asbra igår natt men så fick jag en liten hostattack på kvällen igen. Hypokondriker-Andreas hade jag gärna varit utan.

Kommentarer
Postat av: Tommy Blixt

tjaba allt lungt eller. såg att du skaffat en blogg det kanske man borde jöra vad har du för dej annars nuför tiden då. jag har familjeliv och skägg runt min mun ett så kallat väktarskägg, lol. Tommy

2008-11-23 @ 13:02:10
Postat av: Anonym

Kul me´ din blogg! Jag lever inte familjeliv, men dock har även jag skaffat skägg runt min mun.. Dvs ett väktarskägg.



/Stefan

2008-11-26 @ 22:30:20
Postat av: Stefan Wachmut

Glömde skriva mitt namn, men jag tror du förstår vem det är när jag skriver Stefan..



/Stefan Wachmut

2008-11-26 @ 22:31:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0