Gahhh!!!

Jag vill skriva mina tankar om något, väcka diskussion om något som alla tar som självklart eller bara gå emot strömmen för att strömmen inte tänkt till, men jag kommer inte på något :-(. Jag har liksom inte hittat något att störa mig på de senaste dagarna... Jag har haft en förhållandevis bra vecka och idag har till och med både lön och studiebidrag trillat in på kontot, så vad ska man skriva om?

Mackan har flyttat tillbaka till Läckberg land på grund av bristande studiemotivation. Vad tycker jag om det? Humm... Det var alltid han som ställde till det i köket så där är det ett klart plus att han försvunnit men sen då? Jag gillade ju grabben egentligen trots att jag var tvungen att skälla på honom med jämna mellanrum och sedan ägde han tydligen hälften av sakerna i köket så nu finns det inte kvar någon TV, kaffebryggare, favoritstekpanna och lite annat smått och gott. Summa summarum nackdelarna överväger nog fördelarna trots allt om det nu inte flyttar in någon väldigt bra människa i hans tidigare lägenhet. Det kommer även bli väldigt mycket lugnare utan Mackan vilket jag ser som tråkigt. Nu blir det bara jag och Jesper som märks här...

En fundering har också kommit upp under veckan...? Är det värt det eller inte? Förnuftet säger en sak kroppen eventuellt en annan... Jag har iofs bestämt mig för att det får vara värt det trots att jag tvekar. Det gäller att avsluta i tid om man märker att det inte är tillräckligt stabilt... Jag har verkligen en tendens att träffa just sådana personer.

Infadels - Free things for poor people

"Free things for poor people, that's what she said,
all the gold you're wearing, won't save you in the end.
Take me to the water and watch me by the edge,
reflecting all the fireworks in my head"

Sverige tycks fortfarande inte upptäckt detta lilla mästerverk.


Kommentarer
Postat av: Nils

Alldeles riktigt!

2008-10-26 @ 17:25:45
Postat av: Robert Ö

Automagisk t-shirt? Kvi kvi kvi.

2008-10-26 @ 17:36:19
Postat av: Matz

Jag hittade ett par grammatiska fel i texten Andy, heheh nej men det är gott.. blir det till helgen?

2008-10-27 @ 02:45:46
Postat av: Andy

Matz// Ja grammatiken kvittar rätt mycket här. Det viktiga är att budskapet går fram men nuförtiden har jag knappt något sådant heller. Inte tänkt så långt.

2008-10-27 @ 10:49:37
Postat av: Mats

Det är visst nån som skrivit här, som stavar mé "Z" som jag gjorde förut. Inte så vanligt...



//Mats (Wetterberg)

2008-10-27 @ 14:35:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0