Varför?

Varför ska det behöva bli så här? Varför ska det behöva hända igen? Varför ska en ung människa ge upp? Varför ska anhöriga behöva lida igen? Kan livet verkligen kännas så meningslöst? Jag kan eller vill inte förstå... Livet är ändå det heligaste vi har. Det är, förutom kanska några undantag, det sista vi vill släppa ifrån oss. Hur många människor är det inte som skulle göra vadsomhelst för att få leva lite längre? ...och så är det de som ger bort sina alldeles för unga liv. Det var inga rop på hjälp, det var inga emo-tonåringar som hade det som image, de var bara helt vanliga människor som kände att livet inte var värt att leva längre. Jag har svårt att förstå det... Att man frivilligt byter livet mot antagligen ingenting.

Fan du var ju en bra kille!!! Så himla onödigt!!! Hade du redan bestämt dig i lördags!? Du gav en liten udda hälsning till några av mina vänner då...? Kan iofs bara varit en trevlighetsfras men vem vet...? Nej vi tyckte inte alltid samma sak men du var en bra kille du med och det tyckte vi alla i familjen.

Nu har du lämnat många i både skuld och sorg. Jag vet inte om jag blir arg eller ledsen över det... Men den jag antagligen älskar mest av allt har du lämnat i både stor skuld och sorg. Hon kommer få leva med det resten av livet... Fan, du skulle tagit vara på livet! Du var värd att leva det!!!

R.I.P.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0