Det uppdateras dåligt...

Jag har inte haft någon större motivation eller känt att jag haft något intressant att skriva om här i bloggen den senaste tiden. Det beror nog mest på att jag inte haft så mycket ren dötid utan haft andra viktigare saker att göra än att sitta framför datorn... Om nu käka mat och dricka kaffe med korregrannarna kan ses som mer vettigt tidsfördriv :-). Men det blir så när man bor i korridor... Man lagar mat och äter längre i och med att man har folk runtikring sig och på kvällarna blir det lätt att man sätter på en film som man kikar på tillsammans med de andra i korren. Summa summarum blir att jag sitter mindre vid datorn och således får färre infall till blogginlägg. Jag ska dock försöka skärpa mig lite och försöka hitta några roliga och förhoppnignsvis lätt stötande ämnen att skriva om :-).

Hursom... Vad har jag pysslat med annars senaste veckan? Jo skolan har börjat med allt vad det innebär... Jag ska försöka att inte vara lika seriös med den här kursen som jag brukar vara men det kommer nog ändå sluta med att jag är lika seriös som vanligt ändå :-). Den grupp jag hamnat med och som jag skriver inlämningsuppgifter med är seriös som fan... De känns nästan lite överseriösa för sitt eget bästa... Men men det blir nog bra för vad man lär sig ialf.
Annars har jag försökt tagit tag i min träning igen och upptäckt att jag blivit ännu klenare :-)... Det finns väl snart inga muskler kvar på min kropp :-). Ibland är det iofs så att det tar några pass innan man kommer tillbaka i gammal god form. Jag har även försökt att äta mindre rött kött vilket har gått rätt så bra... Det är bara beroende på hälso och miljösynpunkter jag gör det. Jag skulle bara vara en stor hycklare om jag skrev att det berodde på att jag tyckte synd om djuren :-). Det som är problematiskt är bara hur jag ska få i mig tillräckligt med proteiner... Jag är lite dåligt påläst på det där...

Ja ja sak samma mitt liv trillar på som vanligt ialf... På lördag verkar det bli fest med alla gamla goingar!!! Gött!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0