Y.N.W.A.

Äntligen slog Liverpool tillbaka Man Utd i en ligamatch. Jag tror det var åtta år sedan sist så det var verkligen på tiden. Grädde på moset var att det var helt rättvist också. Det borde kanske ha blivit något mer mål till Liverpool men man kan inte begära allt här i livet.

Korridorsfesten blev inte så stor men väldigt trevlig. Vi lirade drinkinggames vilket oftast både ger en lite för stor fylla och mycket glädje :-). Sedan bar det av till Kåren där det var hur mycket folk som helst. Jag var bara där i någon timme vilket så här i efterhand var ett misstag...

Igår kväll blev det jobb i garderoben på Conventum igen. Danske Bank hade någon stor företagsfest och det verkade vara en lyckad tillställning. Att stå i garderoben från 7 till halv 3 var dock inte så spännande :-).

Kikade på ett program om FRA-lagen nyss och jag är fortfarande inte övertygad om att den är så illa som alla säger... Känns mer som att det är alla fega människor som försöker dölja sina rätta jag bakom påklistrade masker som är rädda att bli avslöjade än att lagen i sig kommer ge ett verkligt 1984.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0