Dream Warriors!

Första seriematchen idag i fotbollen. Jag skulle ju lägga av men det verkar inte bli så... Hursomhelst, det blir mindre seriöst än förut. Vi vann matchen med 4-1 och var det klart bättre laget matchen igenom. Deras mål borde dock inte ha blivit något mål... Jag och Martin lyckades i någon slags symbios båda missa bollen, så att den till slut rullade in i det tomma målet. Störigt mål i och med att motståndarna inte hade så mycket mer.

Kikade på "A Nightmare On Elm Street 3" häromdagen, och den var överraskande bra. Samma här som i första delen att det var med några jokrar till skådespelare. De jag tänker på är Patricia Arquette och Laurence Fishburne. Även en låt från soundtracket var ju fantastisk, den gamla stänkaren "Dream Warriors" med Dokken :-).

Trevligt väder igår. Det blev massa solande och grillning. Grilningen blev dock inte så bra eftersom en av de inköpta engångsgrillarna verkade blivit sur och ville inte börja brinna. Attan! Trevligt var det ialf.

Jag och Hanna har pluggat lite sydafrikansk politisk historia också, efter att ha sett filmen "Farväl Bafana". Jag tror den hette så ialf.. Handlar om fångvaktaren som vaktade Mandela och var mycket sevärd och allmänbildande.

Nee nu är det snart matdax!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0